Site by Dyad Communications

Haverford Original

Second Place Winner ASID Interior Design Award for Residence Under 3,500 Square Feet

This project represents the challenging aesthetic marriage of the two divergent backgrounds of its newlywed owners: his dramatic Southern California and her exotic Dutch-Indonesian. Total renovation transformed this proper 1930’s Georgian structure into an oasis of rich colors, sensual textures and gleaming woods. Fiber-optic lighting systems add drama, precision and special effects. Large-scale entertaining required tremendous flexibility in furniture layouts and demanded durable materials. The dining room’s design responded directly to our client’s dream of “a restaurant, not a dining room,” seating 2 to 32 in equally gracious style. Intriguing sculptural furniture forms undulating planes unusual color palettes, natural materials and Asian antiquities celebrates their unique cultural heritage.

View Project
View Project
Play
<
>
Return